Esports 11/09/2018

Giner reapareix i classifica el Mallorca per a la tercera ronda de la Copa del Rei

El conjunt barralet elimina l'Oviedo (1-0) i romp el malefici de la Copa

Imatge d'Àlex López durant el partit contra l'Oviedo.

PalmaEl Mallorca s'ha classificat per a la tercera ronda de la Copa del Rei després de derrotar l'Oviedo per 1-0 amb un gol de Ferran Giner, un futbolista que reapareixia després de superar una greu lesió al genoll esquerre que l'ha apartat durant quasi un any dels camps de futbol.

El d'aquest dimarts ha estat el retorn somiat per a Ferran Giner, que reapareixia en partit oficial quasi un any després i ha aconseguit el gol que ha donat al Mallorca la classificació per a la següent ronda de la Copa del Rei.

El conjunt de Vicente Moreno ha tingut el control del partit des dels primers minuts amb la mateixa fórmula que a la Lliga: pressió en totes les zones del camp i molta paciència per trobar fissures en la defensa visitant.

Després d'una primera part en què cap dels equips ha creat ocasions clares de perill, els de Vicente Moreno, igual que el cap de setmana passat contra el Cadis, han agafat la iniciativa a la segona part i amb el gol de Giner han aconseguit l'anhelada classificació per a la tercera ronda.

El Mallorca ha afrontat el partit amb la necessitat de trencar l'estadística d'haver superat només una eliminatòria els darrers cinc anys, i ho ha aconseguit gràcies al golàs de Giner en el minut 57, que ha aprofitat l'únic error de la defensa rival per encarrilar l'eliminatòria.

L'equip de Vicente Moreno continua endavant a la Copa del Rei i torna a guanyar, com ho ha fet en els tres partits de Lliga, amb un solitari gol d'avantatge.