Esports 22/11/2019

El Mallorca perd contra el Llevant (2-1) i continua sense puntuar lluny de Son Moix

El conjunt de Vicente Moreno és l'únic equip de Primera que no ha sumat cap punt com a visitant

Ara Balears
Els jugadors del Llevant celebren el gol de Roger

PalmaEl Llevant s'ha enduit els tres punts del duel davant el Reial Mallorca (2-1). En els primers minuts el conjunt vermell ha aconseguit el control del partit, però no ha pogut fer efectiu el seu domini davant un Llevant desconegut a casa que ha millorat en la segona meitat fins que s'ha emportat la victòria. El Mallorca és l'únic equip de Primera que no ha puntuat lluny del seu estadi.

El partit ha començat malament per al conjunt valencià. Als dos minuts s'ha lesionat Melero i ha hagut d'entrar al seu lloc Rochina. En el primer quart d'hora de partit l'equip de Vicente Moreno ha tocat la pilota amb comoditat davant un Llevant que no aconseguia assentar-se sobre el terreny de joc i que es mostrava sense idees per contrarestar els atacs dels mallorquinistes.

Els del Llevant no estaven còmodes i transmetien sensació d'inseguretat quan tenien la pilota i no aconseguien inquietar la porteria de Manolo Reina, mentre que el Mallorca movia l'esfèric amb tranquil·litat i cercava la porteria rival.

Prop de complir-se la mitja hora de joc, l'equip de Paco López ha transmès la sensació de recuperar-se del mal inici i ha passat a tenir més la pilota davant un Mallorca que s'ha replegat lleugerament. Borja Mayoral ha tingut la millor ocasió local per marcar, però el seu xut l'ha detingut Reina.

En l'arrencada de la segona meitat els locals han donat continuïtat a la seva millora i fruit d'això han encetat el marcador als set minuts de la represa, després d'una centrada des de la dreta que ha estat rematada per Roger, que ha posat l'1 a 0 al marcador.

El Mallorca ha tractat de reaccionar i el japonès Kubo ha tingut una gran ocasió de tornar a equilibrar el marcador, però, malgrat desfer-se dels defenses i tenir tota la porteria per a ell, ha fallat en la definició.

Al minut 65, Dani Rodríguez ha empatat després de rematar la passada de la mort que li ha brindat Sastre. El partit ha deixat de tenir un dominador clar amb tots dos equips que cercaven la victòria. Així, ha hagut de ser un gran xut de Rochina des de més de 30 metres ajustat al pal el que ha tornat a donar avantatge a l'equip de Paco López.

Però l'expulsió en el minut 87 per agressió de Campanya ha donat al Mallorca opcions d'empatar en la recta final del xoc, però Aitor, amb la millor intervenció de la nit a un tir de Kubo, i el travesser en l'última acció del partit han evitat l'empat.