Totes les mirades acaparen la Mallorca Gym Cup

La gimnasta Cintia Rodríguez és una de les favorites per obtenir medalles al Palma Arena i, sobretot, per demostrar per què és la campiona d'Espanya en barra d'equilibri, tricampiona del món i campiona d'Europa

El Palma Arena obrirà dissabte les portes de manera  gratuïta amb motiu de la segona edició de la Mallorca  Gym Cup, una competició de gimnàstica artística femenina d'àmbit internacional que es du a terme per segon any consecutiu i organitzada pel Club Esportiu  Xelska.

En l'edició d'enguany s'han superat les inscripcions rebudes l'any anterior, amb un total de 275 gimnastes i 80 tècnics de quatre països diferents com són Espanya, Itàlia, Nord-amèrica i Alemanya. Aquesta cita s'està convertint en un referent en el món de la gimnàstica i serà una gran oportunitat per veure en  directe gimnastes d'alt nivell internacional al recinte palmesà.

La jornada arrencarà amb les competicions des de les vuit i mitja del matí fins a les nou del vespre, dotze hores de gimnàstica d'alt nivell en què les mallorquines dipositen davant la mirada del públic assistent hores interminables d'entrenaments per competir als aparells de salt, asimètriques, barra i terra. Amb l'experiència de l'any passat, la competició passa de ser una prova  test a una activitat que quedarà marcada dins l'agenda dels esdeveniments esportius més rellevants de l'illa.

Hi haurà cinc nivells diferents de competició (1-5): 1 és el més baix i 5, el més alt. Aquí les mallorquines del club  Xelska tindran un paper important. El club mallorquí, que en aquests moments està immers en la participació de la lliga espanyola, arriba a la cita com a club organitzador, però les gimnastes ja s'han encarregat durant tota la setmana de presentar la seva candidatura a la victòria demostrant que el club del Coll d'en Rabassa és un dels més competitius del món.

[[ OBJECT]]

Una de les protagonistes és  Cintia Rodríguez de 23 anys, que és la major d'un grup guanyador. Només el currículum de  Cintia és motiu suficient per gaudir d'una jornada de gimnàstica  al Palma Arena: és una de les favorites per obtenir medalles i, sobretot, per demostrar per què és la campiona d'Espanya en barra d'equilibri,  tres vegades campiona del món i campiona d'Europa.
EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF