COPA DEL REI
Esports 04/01/2012

El Màlaga fa patir un Madrid que capgira un 0-2 a casa

El Reial Madrid haurà de patir a Màlaga per accedir als quarts de final de la Copa, tot i que ahir van acabar satisfets en guanyar un partit que al descans perdien per 0-2 davant dels homes de Pellegrini.

Toni Padilla

BARCELONAEl Madrid va patir de valent davant d'un Màlaga que va arrencar un bon resultat de cara al partit de tornada. Els homes de Pellegrini, però, han desaprofitat una oportunitat històrica per guanyar al camp dels blancs. Els andalusos guanyaven 0-2 al descans però els canvis del Madrid a la mitja part i el cansament dels visitants van permetre als homes de Mourinho guanyar el partit. Els dos gols del Màlaga, però, donen emoció de cara al partit de tornada.

El Madrid va sortir amb un onze que barrejava titulars i suplents, però va ser el Màlaga qui va colpejar primer, als 10 minuts, amb un cop de cap de Sergio Sánchez. L'argentí Demichelis va fer el 0-2, una altra vegada, de cap als 30 minuts de joc. Fins al final del primer temps el Madrid va seguir sense jugar amb velocitat i ritme, bloquejat per un Màlaga ordenat.

Al descans Mourinho va moure peça amb un triple canvi, i va donar entrada a Özil, Khedira i Benzema per Arbeloa, Kaká i Callejon. En els primers minuts del segon temps l'ajudant de Mourinho Rui Faria va ser expulsat per protestar una falta al mig del camp. Els canvis de Mourinho, però, van funcionar. Khedira, amb una jugada individual, va fer el primer gol blanc. I acte seguit Higuaín va pispar una pilota a la defensa malaguenya i va marcar el gol de l'empat. Sergio Sánchez va cedir la pilota a Caballero, però el davanter argentí la va robar i va empatar. Benzema va tancar la remuntada del Reial Madrid en aprofitar una assistència d'Higuaín als 78 minuts, i va fer un tercer gol que va provocar l'eufòria d'un públic que al descans ja es veia gairebé eliminat de la Copa del Rei.