LLIGA DE CAMPIONS
Esports 14/03/2013

El Màlaga fa història i Pellegrini repeteix gesta

A.s.
1 min
El Màlaga fa història i Pellegrini repeteix gesta

Barcelona.El Màlaga i el Bayern són els dos últims equips classificats per als vuitens de final de la Champions. Els malaguenys van derrotar per 2-0 el Porto i van capgirar l'1-0 de l'anada. Amb aquesta fita el Màlaga ha fet història i el seu tècnic, Manuel Pellegrini, repeteix la gesta que va aconseguir amb el Vila-real el 2006, a qui va portar fins a les semifinals. El Bayern va haver de patir fins al final tot i l'1-3 de l'anada a Londres, ja que va perdre a casa amb l'Arsenal per 0-2.

Divendres, sorteig pur

Amb el Màlaga i el Bayern, el Barça ja coneix els set possibles rivals que li poden tocar als quarts de final, que se sortejaran demà a Nyon. El Galatasaray, a priori, sembla l'equip més fluix de tots els quartfinalistes, tot i que aquesta vegada no s'ha colat per la porta del darrere cap ventafocs com altres vegades. El PSG ha tornat a l'elit del futbol gràcies als petrodòlars, igual que el Juventus, que també torna a estar entre els millors d'Europa després d'uns anys pagant els pecats del Moggigate -la compra d'àrbitres-. El Borussia Dortmund, amb un gran futbol, també ha arribat fins als quarts de final i serà un dels rivals més perillosos, a més del Bayern i, sens dubte, del Reial Madrid, que ja ha perdut la por al Barça.

Aquesta eliminatòria deixa una dada destacada: feia 17 anys que no hi havia uns quarts de Champions sense cap equip anglès entre els vuit. Va ser la temporada 1995-1996.

stats