LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/02/2013

El Màlaga visita el Porto amb la intenció d'allargar el somni europeu

Pol Frias
2 min
El Màlaga visita  el Porto amb la intenció d'allargar el somni europeu

Barcelona.El Màlaga juga aquesta nit (20.45 h, La 1) contra el Porto a l'estadi Do Dragão en el partit corresponent a l'anada dels vuitens de la Lliga de Campions. L'objectiu dels homes de Pellegrini és aconseguir un bon resultat per afrontar amb garanties, el 13 de març, la tornada a la Rosaleda. Tot i això, són conscients de la dificultat de l'enfrontament, ja que tindran davant un equip experimentat i amb jugadors de qualitat. Manuel Pellegrini s'ha emportat tota la plantilla, i només té les baixes d'Eliseu -per lesió- i Pedro Morales -que no ha estat inscrit a la UEFA-. D'aquesta manera, el tècnic xilè confia que els seus jugadors arribin a aquesta eliminatòria en un bon moment de forma i no notin el fet de jugar entre setmana. És per això que en l'últim enfrontament de Lliga, Pellegrini va donar descans a futbolistes tan importants com Demichelis, Toulalan, Joaquin i Santa Cruz.

Pel que fa al Porto, el principal mal de cap per al seu entrenador és la inclusió o no en l'onze titular del mitjapunta colombià James Rodríguez, el jugador amb més qualitat de l'equip, però que acaba de sortir d'una lesió. Si finalment no jugués, el seu substitut probablement seria el rus Izmailov. El colombià forma una dupla mortal amb el seu compatriota Jackson Martínez, un 9 molt complet que ha fet 20 gols a la Lliga i que ha estat capaç de fer oblidar Radamel Falcao.

L'Arsenal - Bayern de Munic serà l'altre partit corresponent a l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que es disputarà avui (20.45 h, Canal+ Liga de Campeones). El futur equip de Guardiola buscarà a l'Emirates Stadium deixar l'eliminatòria sentenciada de cara al partit de tornada. Els alemanys són un dels màxims favorits per guanyar una competició que no aconsegueixen des de l'any 2001.

stats