BÀSQUET - ACB
Esports 12/05/2011

El Madrid torna a deprimir-se

àlex Gozalbo
2 min
El Madrid torna a deprimir-se

En el món de l'esport tan aviat fa fred com calor. El Regal Barça va quedar deprimit per no poder defensar el seu títol de campió de l'Eurolliga a la final four de Barcelona. Al mateix temps, el Reial Madrid va millorar la seva autoestima en aconseguir classificar-se. Poques setmanes després, en canvi, la situació ha canviat completament i les inèrcies s'han intercanviat.

El Reial Madrid va marxar diumenge del Sant Jordi amb la cua entre cames. Una cosa és perdre i l'altra no competir. L'orgull del conjunt blanc, que va caure derrotat per 19 punts contra el Maccabi i per 18 punts contra el Montepaschi, ha quedat tocat i l'equip, que avui juga contra el Cajasol un partit ajornat de l'ACB, no disposarà de gaire temps per refer-se abans del play-off pel títol.

"Quan estava veient la primera semifinal vaig adonar-me que estava veient un partit d'homes i que nosaltres jugàvem amb nens", assegura Lele Molin, que no va utilitzar Velickovic, Begic ni Vidal contra el Maccabi. "Esperava alguna cosa més durant la temporada", explica.

La crisi és tan forta que Florentino Pérez, president del Reial Madrid, ha analitzat la possibilitat de recuperar Ettore Messina, aquesta vegada com a general manager . L'italià, que va ser a Barcelona veient la final four i donant una conferència, no es tanca les portes, però exigeix un poder absolut que significaria la sortida del director de la secció, Juan Carlos Sánchez. Messina té dues ofertes per entrenar la propera temporada, l'Armani Jeans de Milà i l'Efes Pilsen.

El Regal Barça, en canvi, ha recuperat l'optimisme. L'equip que entrena Xavi Pascual, que ha passat uns dies a la Seu d'Urgell (Alt Urgell), arriba a les eliminatòries pel títol en situació ascendent. A més, el conjunt català podrà disposar de Basile, que ja està en la recta final de la seva recuperació i dimarts va jugar un partit per primera vegada des del 29 de setembre. "Estem intentant recuperar unes sensacions que més aviat són mentals, encara que és cert que hem tingut certa irregularitat. A poc a poc anem jugant més minuts de qualitat, anem allargant el temps. Anem pel camí d'afrontar la recta final en un bon nivell per intentar aconseguir l'objectiu de guanyar l'ACB", va assegurar a l'ARA Joan Creus, secretari tècnic del Barça .

stats