FUTBOL
Esports 21/01/2018

El Madrid mostra la seva millor cara contra el Dépor (7-1)

Els blancs recuperen la quarta plaça i tornen a superar el Vila-real a la classificació

A.l.
Cristiano ha acabat amb una ferida a la cara i s'ha mirat al mòbil del metge de l'equip

BarcelonaEl Reial Madrid de Zinedine Zidane ha agafat aire contra un Deportivo poc consistent en defensa, i ha golejat els gallecs per 7-1. D'aquesta manera, els madridistes recuperen la quarta plaça i retallen distàncies respecte a l'Atlètic de Madrid i al València, que van punxar aquest dissabte. El Madrid, amb un partit menys, supera el Vila-real amb un punt, i se situa a vuit i cinc punts dels de Diego Pablo Simeone i Marcelino García Toral.

Tot i la golejada final, el Dépor s'ha avançat després d'una jugada per la banda esquerra de l'atac gallec que ha resolt Adrián al segon pal. La resposta del Madrid, que ha sortit sense Benzema ni Isco a l'onze titular, ha sigut contundent, i Nacho ha fet l'empat després d'una assistència de Marcelo. Abans del descans, amb els de Zidane fent un dels millors partits de la temporada, Gareth Bale ha fet el seu primer gol amb un xut a l'escaire que ha superat Rubén.

A la represa, aquest cop a la sortida d'un córner, el gal·lès ha repetit després de saltar més que ningú dins l'àrea i marcar un 3-1 que pràcticament sentenciava el partit. Amb un Deportivo que ha desaprofitat les seves oportunitats –Nacho n'ha salvat una a la línia i Andone ha fallat sol dins l'àrea–, Luca Modric ha fet el quart amb un xut des de la frontal i, ja en el tram final, ha arribat l'hora de Cristiano Ronaldo. El portuguès havia errat moltes ocasions, però ha recuperat l'encert golejador en l'últim quart d'hora. En el seu segon gol, el davanter madridista ha sortit malparat d'una puntada de peu de Schär. Quan el portuguès s'ha llançat en planxa per rematar de cap, ha notat l'impacte de la bota del futbolista del Dépor i ha començat a sagnar.

La imatge del partit ha sigut Cristiano marxant del terreny de joc del Santiago Bernabéu mirant-se la cara ensangonada amb el mòbil del doctor madridista que l'ha atès. Abans d'acabar el partit, Nacho ha repetit com a golejador fent el 7-1 definitiu.