PRIMERA DIVISIÓ
Esports 27/11/2011

El Madrid reacciona quan l'Atlètic es queda amb deu

David R. Jover
1 min
El Madrid reacciona quan l'Atlètic es queda amb deu

La il·lusió que molts cops genera l'Atlètic de Madrid quan s'avança al Bernabéu sempre acaba de la mateixa manera, amb una galleda d'aigua freda. I és que des de l'any 1999 que l'equip matalasser no sap què és vèncer al coliseu blanc. Ahir, però, els de Goyo Manzano ho van tenir a prop fins al minut 23, moment en què es van quedar amb deu jugadors i el plantejament de l'Atlètic se'n va anar en orris.

El 0-1 d'Adrián al minut 15 de partit, després d'una gran jugada col·lectiva, va ser un bri d'esperança per a dues aficions, la del mateix Atlètic i la del Barça. Però van ser menys de deu minuts. Al minut 23 el porter Courtois va fer un clar penal sobre Benzema i va ser expulsat. Això va suposar que els matalassers haguessin de jugar gairebé setanta minuts amb un home menys -i els deu últims amb 9- i també sense el seu catalitzador de joc, Diego, sacrificat per Manzano per donar entrada a Asenjo. Instants després Ronaldo va fer l'1-1 des dels onze metres.

A la represa Di María va avançar el Madrid, al minut 48, i Higuaín va fer el 3-1, al minut 65, després d'una errada de Godín, que va ser expulsat al minut 81, quan Ronaldo va fer el 4-1 de penal.

stats