LLIGA DE CAMPIONS
Esports 28/03/2012

El Madrid en té prou amb 16 minuts per encarrilar l'eliminatòria

N.g.
2 min
Els jugadors del Madrid feliciten Benzema després del primer gol.

BARCELONAEl Reial Madrid torna de Nicòsia amb un triomf que va costar més del compte davant d'un equip, l'Apoel, que va saltar a la gespa amb un plantejament molt defensiu. Els de Mourinho van perdonar infinitat d'ocasions fins que Benzema va aconseguir obrir la llauna quan faltaven 16 minuts per al final. El triomf fa que els blancs encarrilin la classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions, a l'espera del partit de tornada al Santiago Bernabéu.

Özil va ser el primer que va provar sort amb un potent xut des de la frontal, però Chiotis, el porter dels locals, el va aturar. El conjunt blanc tenia el domini del partit i el control de la pilota, però topava una vegada i una altra contra la fèrria defensa local. Cristiano Ronaldo va provar sort després d'una bona passada de Sahin, però Chiotis va aturar en dos temps (minut 27). Però de totes les oportunitats del Madrid, la més clara va ser la que va tenir Benzema. Sahin va tornar a fer una gran centrada però el davanter francès va enviar, tot sol davant la porteria buida, la pilota als núvols. El guió no va canviar amb el pas pels vestidors. El Madrid va seguir dominant, però seguia sense encert de cara a porteria. Benzema va tenir una altra bona ocasió, però va rematar massa alt. I Cristiano, després d'una recuperació dels blancs al centre del camp, va tornar a xutar massa desviat (48).

Reacció a 16 minuts del final

Als jugadors de l'Apoel els va passar factura l'esforç físic en els últims minuts i el Madrid ho va aprofitar per sentenciar. Al minut 74 Benzema va obrir la llauna en rematar de cap al fons de la xarxa una centrada de Kaká. I a partir d'aquí, l'Apoel es va ensorrar. Al minut 80 Marcelo va fer una bona jugada per la banda esquerra i la seva centrada enrere la va rematar Kaká al fons de la xarxa amb l'interior del peu esquerre. El festival blanc va continuar un minut abans del final, quan Benzema va culminar un contraatac que va iniciar Cristiano Ronaldo fent el tercer de la nit, el que sentenciava pràcticament l'eliminatòria davant els xipriotes.

stats