LLIGA DE CAMPIONS
Esports 06/11/2012

El Madrid, obligat a guanyar per no patir a la Champions

Albert Vilardaga
1 min
José Mourinho ahir abans de començar la roda de premsa prèvia al partit d'avui.

BARCELONA.El Reial Madrid està obligat a guanyar el Borussia Dortmund al Santiago Bernabéu (20.45 hores, TVE) si no es vol complicar l'accés als vuitens de final de la Champions League. Els blancs, que van caure fa dues setmanes en terres alemanyes, necessiten guanyar l'equip que entrena Jürgen Klopp per recuperar la primera posició del grup i evitar que el Manchester City pugui igualar-los a la classificació.

En la roda de premsa prèvia al partit, l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, va fer referència a la polèmica gestió del planter per part del club i va assegurar: "Només sóc responsable de la política esportiva del primer equip". Sobre el fet que no assistís a l'acte de presentació de la tercera fase de les obres de les dues residències que està construint el Madrid a la Ciutat Esportiva, el tècnic portuguès es va justificar: "El dia abans dels partits no estic per a actes, sinó per treballar, per pensar". El tècnic blanc ha anunciat que Varane serà titular a l'eix de la defensa i que Benzema no jugarà el partit per un problema muscular. Mourinho tampoc podrà comptar amb Khedira.

Sobre la possibilitat que no s'ompli el Santiago Bernabéu en un partit tan important com el d'avui, Mourinho va ironitzar: "No sóc el culpable de la crisi econòmica que viuen Europa i Espanya".

stats