1a divisió
Esports 05/04/2014

El Reial Madrid no es deixa entabanar a Anoeta (0-4)

Illarramendi, Bale, Pepe i Morata han estat els golejadors d'un partit que tenien controlat els donostiarres al primer temps

Martí Molina

BarcelonaEl Reial Madrid no ha perdonat i ha sumat els tres punts a Anoeta, contra la Reial Societat (0-4), en un partit amb dues cares ben diferenciades i que s'ha decantat a favor dels blancs al minut 44, quan s'han pogut avançar al marcador.

El conjunt donostiarra, que té moltes opcions de classificar-se per a la següent edició de l'Europa League, ha sortit en tromba i ha posat setge a la porteria de Diego López. El Madrid, que afrontava el partit després de jugar contra el Borussia Dortmund a la Champions i sense Cristiano Ronaldo –baixa per precaució–, ha patit en els primers minuts però ha acabat guanyant amb comoditat.

La Reial Societat ha estat a punt de marcar amb les ocasions matineres de Carlos Vela, Elustondo i Griezmann. Aquest últim ha tingut l'oportunitat més clara, amb un xut creuat que ha sortit fregant l'escaire. El domini era local però el gol no arribava, i al final sí que ha acabat caient, però del costat madridista, que ha aprofitat la primera gran ocasió per avançar-se: Benzema ha provat un tir creuat, Bravo ha rebutjat i la pilota ha quedat als peus d'Illarramendi, que ha posat la bota i ha marcat contra el seu exequip (min 44).

El gol ha canviat la cara del partit, ja que la Reial s'ha quedat sense opcions i el Madrid ha fet un pas endavant. Els blancs han sortit molt més connectats a la segona part i han pogut avançar-se amb dues pilotes al travesser, de Sergio Ramos i Benzema. Però qui ha marcat ha estat Gareth Bale, aprofitant un error garrafal de Bravo, que li ha regalat la pilota quan servia de porteria (min 66).

Amb el 0-2 el partit ja no ha tingut història i el Madrid ha acabat certificant el triomf amb les dianes de Pepe (min 84) a la sortida d'un córner i de Morata (min 88) completant una bona passada a l'espai. Amb aquest resultat els blancs es mantenen vius en la lluita pel títol de Lliga amb 76 punts, a tres del líder, l'Atlètic de Madrid (79), i a dos del Barça (78).