1a divisió
Esports 26/08/2013

El Madrid guanya a Granada amb polèmica arbitral (0-1)

Benzema marca l'únic gol del partit i els locals reclamen un penal clar de Casemiro a Buonanotte a falta de sis minuts

Martí Molina
2 min

BarcelonaEl Reial Madrid ha hagut de patir més del compte per guanyar a Granada. El conjunt blanc ha tingut el partit a les mans i ocasions de sobres per golejar, però només ha marcat un gol –per mitjà de Benzema al minut 9– i els locals han tingut l'oportunitat d'empatar al segon temps, sobretot quan l'àrbitre no ha xiulat un penal a falta de sis minuts.

Els primers minuts del Reial Madrid han estat els millors dels blancs en els dos partits de Lliga. L'equip d'Ancelotti ha estat vertical i ràpid, i ha arribat a la porteria contrària amb facilitat i posant en dificultats el porter Roberto. El primer gol ha arribat al minut 9, després que Cristiano trenqués el fora de joc i Benzema rematés a plaer. I els blancs han pogut marcar una segona vegada –una vaselina genial d'Özil–, però l'àrbitre ha invalidat el gol perquè el Madrid havia servit la falta prèvia estant la pilota en moviment.

El Madrid, a base de físic, ha tingut ocasions més que clares per marcar, mentre que el Granada tan sols n'ha tingut una –de claríssima–, que El Arabi ha errat en entretenir-se més del compte.

Els blancs tenien el partit a la butxaca però no han rematat la feina i el Granada ha sortit de la cova per obrar el miracle. De mica en mica s'han acabat les piles als d'Ancelotti i els de Lucas Alcaraz ho han aprofitat per jugar camp a camp, corrent d'una porteria a l'altra. Sergio Ramos ha pogut marcar en un cop de cap que ha salvat Roberto i Isco ha rematat al pal, mentre que els locals també han pogut empatar en una mitja volta de Brahimi que ha xutat massa alt.

A falta de sis minuts s'ha produït la jugada polèmica del partit, quan Casemiro ha fet caure Buonanotte a l'interior de l'àrea, en una jugada clara que l'àrbitre no ha vist i que hauria pogut canviar el signe del partit.

Iker Casillas, suplent

La suplència d'Iker Casillas ha marcat la prèvia del partit. Igual que en el debut a la Lliga contra el Betis, el capità blanc s'ha quedat a la banqueta i el porter titular ha estat Diego López. El porter blanc no ha tingut gaire feina, i ha estat encertat en la majoria d'accions excepte en algunes sortides esbojarrades que ha salvat amb els punys.

stats