LLIGA DE CAMPIONS
Esports 15/03/2012

El Madrid no falla davant un fluix CSKA

El Reial Madrid i el Chelsea van accedir ahir als quarts de final amb el mateix resultat: 4-1. Els madridistes van passejar-se davant del CSKA i els anglesos van necessitar una pròrroga.

T.p. / N.a.

BARCELONA.El Barça ja coneix tots els possibles rivals al sorteig dels quarts de final de la Lliga de Campions de demà a la seu de la UEFA (12.00 h). El Reial Madrid i el Chelsea van ser els últims a obtenir el passaport. Si els anglesos van necessitar una pròrroga davant del Nàpols, el Madrid va tenir la feina més fàcil gràcies a les errades defensives del CSKA rus, que va sortir golejat del Bernabéu.

Un gol d'Higuaín va encarrilar el triomf dels blancs enfront d'un equip rus que va encaixar el segon gol després d'una errada incomprensible del porter en un xut llunyà de Cristiano Ronaldo. Benzema va sentenciar a vint minuts del final, ja que el partit d'anada va acabar amb empat 1-1. El gol de Tosic als 76 minuts no va arribar a posar nerviós un Madrid que va acabar la feina amb el quart gol, obra un altre cop de Cristiano Ronaldo. Aquesta golejada, còmoda i sense patiments, situa els blancs al bombo dels quarts de final de la Champions, sorteig en què també se sabrà quins són els possibles encreuaments a les semifinals. La pitjor notícia del partit per a un José Mourinho crític amb l'actitud del seu públic va ser la targeta groga que va veure Xabi Alonso al minut 49, una targeta que li impedirà jugar en el partit d'anada del pròxim partit europeu dels madridistes.

Emoció a Londres

A Londres, el Chelsea va guanyar el tercer partit des de l'arribada del tècnic Roberto Di Matteo. Els blues van aixecar el 3-1 advers del Nàpols de l'anada gràcies als gols de Drogba, Terry i Lampard de penal quan faltaven 12 minuts per a la fi del matx. Inler havia fet el 2-1 per als napolitans. A la pròrroga, un gol del serbi Ivanovic va donar la classificació per als quarts de final a un equip que ha recuperat el seu millor caràcter combatiu des de l'adéu del tècnic André Villas-Boas.