COPA DEL REI
Esports 27/01/2011

El Madrid ja ensuma la final després d'un partit lleig a Sevilla

No va ser un gran partit, però a Mourinho només li interessava el resultat. El Madrid va fer el mínim: un gran gol de Benzema i intentar sortir al contracop. I el Sevilla, tret del gol fantasma, poca cosa

Albert Solé
Iker Casillas, que va rebre l'impacte d'un objecte llençat des de la grada, s'avança a Perotti en una ació del matx d'ahir.

Barcelona.La final de Copa previsible entre el Reial Madrid i el Barça és avui encara més factible. Amb el 0-1 del Madrid al Sánchez Pizjuán, el Sevilla haurà de guanyar al Bernabéu si vol jugar la final, cosa que encara no ha fet ningú amb Mourinho a la banqueta.

El Sevilla va començar el partit molt fort. Empès per un Sánchez Pizjuán ben escalfat pel famós vídeo i les paraules del seu president, els homes de Gregorio Manzano va collar el Madrid, sobretot amb les internades de Jesús Navas per l'extrem dret. Però com passa sovint amb el conjunt blanc, la primera ocasió va acabar amb gol, un gran gol, això sí. Una jugada personal de Benzema amb dos retallades de luxe dins de l'àrea per deixar asseguts dos defenses va acabar en el 0-1 als 17 minuts. Mourinho ja tenia el que volia, conscient que és una eliminatòria de 180 minuts, i a partir d'aquest moment li va cedir la pilota al Sevilla. Van ser prop de 30 minuts d'atac sevillista, però també 30 minuts de contracops blancs, cada cop més perillosos. I en l'últim minut de la primera part, Luis Fabiano va aconseguir encara tot sol Casillas, el va driblar, però el seu xut el va treure de dins la porteria Albiol, encara que per l'àrbitre la pilota no va entrar. En qualsevol cas, va entrar tan justa que la polèmica estava servida.

En la represa el partit va continuar igual, amb el Madrid tancat al darrere i buscant el contracop, i un Sevilla massa revolucionat que no va saber què fer amb la pilota. En el primer dels contracops letals del Madrid, Özil va fer un gest tècnic excel·lent, Carvalho va rematar de cap i va obligar Palop a lluir-se. I en el segon, Ronaldo i Özil es van confiar i van malbaratar un gol cantat que hauria suposat la sentència definitiva del partit i de l'eliminatòria. Amb el matx acabat, un aficionat del Sevilla va llançar una ampolla al cap de Casillas, sense conseqüències.