FUTBOL
Esports 21/03/2012

El Madrid vol dissipar dubtes contra el nou Vila-real de Lotina

Luana Valls
2 min
Després de l'empat contra el Màlaga, el Madrid vol seguir sumant de tres en tres a la Lliga.

El Reial Madrid no vol i no pot tornar a fallar. L'empat contra el Màlaga va ser un toc d'atenció per als blancs i ara no valen excuses, només la victòria. Avui contra el Vila-real (22 h) el Madrid mirarà de dissipar els possibles dubtes que hagin pogut sorgir.

Aitor Karanka, el segon entrenador del Madrid, va sortir ahir en roda de premsa. El basc va assegurar que "en el futbol no sempre es diu el que es pensa", en referència a les declaracions de Pep Guardiola sobre la Lliga. Karanka també va dir que l'equip no està preocupat per l'empat de l'última jornada: "Fa dos mesos es parlava del passadís i el primer que va dir que perdríem punts va ser el mister . L'equip treballa de la mateixa manera tant si estem a deu punts, com a vuit, a sis o a un". El segon de Mourinho també va assegurar que mentre les coses els vagin bé ells no patiran. "Preocupa tot el que no surti bé. I ara tot està sortint bé. Els números són els que són", comentava.

La principal novetat del partit és l'arribada de Miguel Ángel Lotina a la banqueta dels grocs. Karanka va destacar aquest fet i va reconèixer que la situació que viu el Vila-real "és complicada" i afegia: "No sé amb quin Vila-real ens trobarem. Nosaltres hem de fer la nostra feina i hem de continuar sumant".

El dubte amb què es trobarà Mourinho serà a la davantera, ja que el portuguès té a la seva disposició Kaká, Benzema i Higuaín, que serà titular, ja que va ser suplent diumenge passat. L'altre davanter no se sabrà fins a l'últim moment.

Per la seva banda, Cristiano Ronaldo mirarà de tornar a trobar-se amb el gol i Ángel Di María, que gairebé està recuperat, no jugarà, ja que Mourinho prefereix reservar-lo per al pròxim partit de Champions.

stats