1a divisió
Esports 18/08/2013

El Madrid debuta contra el Betis amb la promesa de ser "un equip ofensiu"

Carlo Ancelotti es marca el repte de fer un joc vistós i afronta el debut a la Lliga amb optimisme pels bons resultats de la pretemporada

Martí Molina
2 min
Carlo Ancelotti, en primer terme, durant l'entrenament del Reial Madrid d'aquest dissabte

BarcelonaEl Reial Madrid debuta aquest diumenge a la tarda a la Lliga contra el Betis, al Santiago Bernabéu (21 h, Canal+), en el que serà el primer partit oficial de Carlo Ancelotti com a entrenador.

El conjunt blanc arriba al primer partit oficial a l'espera del fitxatge de Gareth Bale, el futbolista gal·lès per qui el Tottenham en demana més de 100 milions d'euros. Mentrestant, el club afronta amb prou garanties el debut a la Lliga, i més després dels bons resultats de la pretemporada, entre els que destaquen les victòries contra el Chelsea, Inter de Milà o PSG.

"La meva idea és apostar pel joc ofensiu. La meva experiència al Milan, Chelsea i PSG és la mateixa: tots van jugar ofensius perquè el club així ho demanava. No crec que variï gaire aquí, que tinc jugadors amb qualitats extraordinàries i molta qualitat", deia Ancelotti a la prèvia del partit.

El tècnic italià haurà de decidir quin és el porter titular de l'equip, si Iker Casillas –que no juga amb el seu club des del 23 de gener– o Diego López, si bé tot sembla indicar que serà el capità de Móstoles qui recuperi el lloc sota els pals.

En canvi, qui segur que no jugarà serà el lateral portuguès Fabio Coentrão, que ha demanat marxar del Madrid en aquest mercat d'estiu. Tampoc no jugaran, però per lesió, Varane, Illarramendi, Xabi Alonso ni Cheryshev.

El rival dels blancs és el Betis, l'equip entrenat per Pepe Mel que ha patit força canvis aquest estiu i que es marca el repte de jugar a Europa. Tot i que els andalusos no acostumen a fer bones actuacions al Bernabéu –han guanyat cinc de 48 partits– i fa sis temporades que no puntuen. A més a més, no podrà jugar el golejador Rubén Castro, lesionat.

stats