PRIMERA DIVISIÓ
Esports 18/04/2018

El Madrid punxa al Bernabéu contra l'Athletic (1-1)

Un gol de Cristiano evita la derrota contra els bascos

BarcelonaL'Athletic Club de Bilbao ha donat la sorpresa amb l'empat al Bernabéu, però s'ha quedat a tres minuts de guanyar per primer cop en 12 anys al camp del Madrid (1-1). L'Athletic ha marcat primer gràcies a un gol d'Iñaki Williams a la primera part. En l'últim partit dels blancs abans de jugar contra el Bayern, Zidane ha fet jugar homes importants com Cristiano, ja que aquest cap de setmana l'equip blanc descansa, i el portuguès ha desviat un xut de Modric al minut 87 que ha suposat l'empat.

L'Athletic, perdut a la meitat de la classificació, ha aguantat gràcies al seu porter, i Williams ha fet el gol dels bascos abans del descans. A la segona part l'Athetic ha crescut en atac, però no ha pogut fer el segon gol, i ha patit ens uns últims 15 minuts en què el Madrid ha salvat un punt.