PRIMERA DIVISIÓ
Esports 26/04/2014

El Madrid goleja 4 a 0 l'Osasuna i pressiona l'Atlètic

Cristiano Ronaldo, amb dos gols, enceta la victòria dels blancs

Cristiano Ronaldo celebra el seu gol contra Osasuna / DENIS DOYLE / GETTY IMAGES

BarcelonaDesprés del minut de silenci per recordar Tito Vilanova, el Santiago Bernabéu ha viscut una festa, que ha acabat amb golejada 4 a 0 contra l'Osasuna i la gent fent l'onada a les graderies de l'estadi madridista. Cristiano Ronaldo ha estat l'encarregat d'obrir el marcador, amb un grandíssim xut des de fora de l'àrea, que ha superat el porter visitant. La pilota ha sortit amb una potència brutal de la bota del portuguès i ha batut per dalt Andrés Fernández. Ja al segon temps, Cristiano Ronaldo ha tornat a marcar, sentenciant el partit i situant el Madrid amb els mateixos punts que l'Atlètic de Madrid. Els matalassers, però, que demà diumenge juguen contra el València, segueixen sent líders pels duels directes, en els quals van sumar 4 dels 6 punts possibles.

Sergio Ramos i Dani Carvajal, just uns minuts després de saltar a la gespa del Santiago Bernabéu, han completat la golejada d'un Reial Madrid que dimarts es juga el passi a la final de la Champions contra el Bayern Munic de Pep Guardiola.