Reial Madrid
Esports 17/08/2013

Ancelotti: "Coentrao ha demanat marxar"

El tècnic italià ha assegurat que Pepe serà titular i que Xabi Alonso i Illarramendi no jugaran diumenge contra el Betis

Efe
2 min
Carlo Ancelotti

MadridEl tècnic del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, ha confirmat que Pepe està recuperat per ser titular al centre de la defensa en l'estrena de Lliga davant el Reial Betis, i ha deixat entreveure que es decantarà per Dani Carvajal al lateral dret en detriment d'Álvaro Arbeloa. Qui no hi serà és Fabio Coentrao, ja que el portuguès ha demanat deixar el Madrid. "Coentrao ha demanat marxar", ha explicat Ancelotti, que ha dit que la idea del seu equip "és no jugar a la contra".

Tot i que ha començat la conferència de premsa advertint que no donaria l'equip titular per al primer partit oficial de la temporada, al final ha donat indicis d'algunes decisions. "No donaré l'alineació perquè encara no he parlat amb els jugadors. Posaré un equip competitiu", ha assegurat. La insistència ha fet que finalment el tècnic madridista hagi acabat deixant frases que buiden dubtes. La primera al centre de la defensa, on Pepe està recuperat de les molèsties amb les que va tornar de la trobada amb la seva selecció i serà titular. "Ha tingut un problema, un cop amb Portugal però està bé. Avui s'ha entrenat bé i jugarà".

Més mala sort té Xabi Alonso, ja recuperat de l'operació de pubis a què es va sotmetre al juny però que s'haurà d'esperar fins dijous, al Trofeu Santiago Bernabéu, per tornar. "Xabi Alonso no està en condicions de jugar i no és a la llista de convocats. Li falta molt poc per poder jugar el seu primer partit. Pot ser dijous al Trofeu Bernabéu. Illarramendi igual", ha assegurat el tècnic italià. Els principals dubtes per aclarir d'Ancelotti són a la porteria i el lateral dret. En defensa, però, ha deixat entreveure que la Lliga la començarà disputant Carvajal. "No ho he decidit encara, però Arbeloa va jugar dijous amb la selecció espanyola i ha fet un viatge. Crec que Carvajal s'ha entrenat bé aquesta setmana i té un petit avantatge per jugar", ha dit.

stats