ALL STAR NBA
Esports 18/02/2011

L'últim partit entre 'rookies' i 'sophmores' sense Ricky?

à.g.
1 min

Barcelona.Aquesta propera matinada comença l'All-Star NBA de Los Angeles, on a les 3 hores (Cuatro i Canal +) els millors jugadors debutants ( rookies ) i els de segon any ( sophmores ) jugaran l'habitual partit d'exhibició. El partit d'enguany podria ser l'últim sense Ricky Rubio, el jove base del Regal Barça que medita què farà amb el seu futur.

Pete Philo, scout de Minnesota Timberwolves, i un altre representant de la franquícia van estar sopant la setmana passada a Madrid amb els pares de Ricky Rubio i dos membres de la prestigiosa agència Lagardere Unlimited, que presideix Dan Fegan, per estudiar totes les opcions. Es tracta de Sandro Varejao i Jarinn Akana, la persona amb la qual la família acostuma a tenir més tracte directe.

Si no hi ha lockout (tancament temporal), la decisió està presa i el jove del Masnou marxarà cap a Minneapolis, on volen fitxar Steve Nash perquè li faci de mentor els primers anys. Els Wolves tenen moltes expectatives en l'evolució de Ricky Rubio i no en volen descuidar cap detall.

Del partit d'aquesta matinada a Los Angeles destaca la presència de Blake Griffin, gran favorit per aconseguir la distinció com a millor jugador a l'Staples Center, on habitualment juguen els seus Clippers. Serà, sens dubte, un dels grans reclams.

stats