Esports 02/05/2011

L'últim tren europeu passa aquest vespre per Cornellà

M.m.
2 min

Barcelona.L'Espanyol disposa d'una de les últimes oportunitats per mantenir viu el somni de jugar a Europa la temporada vinent. L'equip necessita la victòria contra l'Athletic Club, no només per evitar quedar-se molt despenjat de la zona alta, sinó també perquè juga contra un rival directe en la lluita europea.

Les victòries de l'Atlètic de Madrid i el Sevilla fan que els blanc-i-blaus estiguin a 6 punts de classificar-se per a l'Europa League; precisament els que el separen del seu rival en el partit d'aquest vespre. A més, els bascos van imposar-se 2-1 a la primera volta, fet que obliga l'Espanyol a guanyar de dos gols si vol tenir el goal average a favor.

De cara al partit contra l'Athletic Club, Javi López és la baixa més significativa de l'equip. La seva absència -per acumulació de targetes- obligarà Pochettino a modificar el mig del camp blanc-i-blau. Una solució més que possible és un doble pivot format per Javi Márquez i Joan Verdú. Són els únics dubtes d'un equip titular en què no es preveuen canvis significatius: Galán, Raúl Rodríguez, Amat i Chica jugaran en defensa. Luis García jugarà a la dreta, Callejón a l'esquerra, Iván Alonso de mitja punta i Osvaldo com a referent en atac.

Per a aquest partit destaca el dubte del porter suplent Cristian Álvarez, que té un esquinç cervical, fet que ha obligat l'entrenador a convocar el porter del filial Dinu -que debuta en una llista del primer equip-.

D'altra banda, l'Athletic Club recupera els sancionats Gorka, Castillo i Iturraspe. A més, Joaquín Caparrós podrà comptar amb Muniain, ja que la seva sanció per targetes continua en suspensió cautelar. L'única baixa és la de Mikel San José, però això no impedirà que el tècnic andalús pugui situar el seu onze habitual al terreny de joc.

stats