MUNDIAL DE MOTOCICLISME
Esports 08/04/2012

Lorenzo presenta la seva candidatura

Nuria García
1 min
Jorge Lorenzo ha aconseguit al circuit de Losail la primera pole position de la temporada.

BARCELONAJorge Lorenzo ha treballat dur amb el seu equip durant aquest hivern per aconseguir una Yamaha capaç de plantar cara a l'Honda de Casey Stoner. En els entrenaments lliures de divendres ja vam poder veure Lorenzo per davant de l'australià i, si bé ahir Stoner va dominar la sessió, el de Palma va fer una gran volta en els últims minuts per presentar la seva candidatura a la lluita pel títol i prendre-li la primera pole de l'any al vigent campió del món. En canvi, per a Dani Pedrosa no va ser el dia. Tot i que ha aconseguit uns temps bastant discrets durant tot el cap de setmana, el de Castellar del Vallès va tenir problemes per arrencar la seva moto i només va poder marcar el setè temps, a l'espera de millorar avui.

En Moto2, el suís Thomas Lüthi, el gran dominador de totes les sessions d'entrenaments lliures a Qatar, sortirà des de la primera posició. Tot i això, Marc Márquez va fer una l'espectacular remuntada durant el cap de setmana i va marcar el segon millor temps. Entre els millors també hi ha Pol Espargaró. Ell i el seu company d'equip Tito Rabat lluitaran per pujar a algun dels graons del podi.

En la categoria petita, la pole és per a Sandro Cortese, que va pispar-l'hi a l'últim segon a Maverick Viñales. El de Roses és un dels pilots que estan a les travesses per lluitar pel Mundial, juntament amb el balear Lluís Salom. Àlex Rins, que debuta en el Mundial després de proclamar-se campió del Campionat d'Espanya de velocitat, va marcar el 13è registre i aspira a entrar en els punts en la seva primera cursa.

stats