SEGONA DIVISIÓ
Esports 01/06/2013

Lluís Carreras, tècnic del Sabadell, s'acomiada de la Nova Creu Alta amb regust amarg (0-0)

Efe

SabadellEl tècnic del Sabadell, Lluís Carreras, que dirigia el seu últim partit com a local a la Nova Creu Alta, ha dit adéu als aficionats del Sabadell amb un empat a zero davant l'Elx, equip ja ascendit a Primera.

La Nova Creu Alta no ha pogut dedicar-li una bon resultat a Lluís Carreras, en el que ha estat el seu tècnic durant les últimes tres temporades. El Sabadell ho ha merescut, especialment en la segona meitat, però el conjunt arlequinat no ha passat de l'empat a zero contra l'Elx, en un partit intranscendent a la classificació.

Amb els seus respectius objectius complerts, el Sabadell i l'Elx han tingut moltes dificultats per entrar en el partit i han protagonitzat una primera meitat sense grans ocasions de gol. Tot i que els locals han estat els primers a apropar-se a la porteria de Diego Rivas gràcies a un potent xut de Lanzarote, que aquest dissabte també posava punt i final a la seva etapa com a jugador del conjunt vallesà, la falta de ritme per part dels arlequinats ha facilitat que l'Elx acabés mostrant una mica més de connexió durant els primers 45 minuts.

Javi Flores, amb un xut des de l'interior de l'àrea, ha protagonitzat la primera ocasió clara per als visitants quan, al minut 28, ha estavellat la pilota contra el cos de De Navas. Un xut de Pelayo en un llançament de falta també ha estat a punt d'inaugurar un marcador que no s'ha mogut durant tot el partit.

I això que el pas pels vestidors ha despertat els dos conjunts. Primer ha estat Powel qui ha centrat perquè Aaron rematés a plaer, però Ramírez ha aparegut per enviar a córner una pilota enverinada.

Al 57, el Sabadell ha tingut una ocasió molt clara per posar-se per davant en el marcador, després d'una bona jugada de Samu que Uli Dávila no ha aconseguit interceptar. Aquesta acció ha donat confiança a un conjunt català que va estar a prop del gol.

En primera instància, amb un xut de Lanzarote en el 68 que Diego Ribas ha aturat magistralment. Tres minuts més tard, amb una jugada doble on la fusta s'ha creuat en el camí dels xuts de Dávila i de Collantes.

El Sabadell ha buscat regalar una victòria de comiat al seu entrenador, però l'Elx i les interrupcions en el joc ho han impedit.