La Lliga Iberdrola de gimnàstica arriba a Mallorca amb el Xelska com a líder

El poliesportiu Germans Escales acollirà la darrera jornada els dies 21 i 22 d'abril

Els equips del C.I.  Xelska , C.G. Palma i C.  Grech  ultimen la seva preparació per a la jornada de la Lliga Iberdrola, que es disputarà al poliesportiu Germans Escales de Palma els  pròxims dies  21 i 22 d'abril.

Cada equip afronta la darrera jornada de la fase regular d'aquesta nova lliga amb diferents objectius. 

En el cas del  Xelska , capdavanter de la primera divisió, es tractarà d'una jornada de tràmit, ja que està matemàticament classificat per a la gran final, que es jugarà el mes de juny a Manresa. De tota manera, el club del Coll d'en Rabassa, que compta les actuacions en la Lliga per victòries, vol deixar una bona imatge al públic mallorquí, que esperen que acudeixi en massa a presenciar la competició dissabte horabaixa. 

El Grech , que en aquests moments es troba en una fabulosa segona posició de la tercera divisió, s'ha marcat com a objectiu l'ascens a la segona divisió, i ha d'obtenir un bon resultat per poder promocionar en la fase final.

Finalment,  el Palma , que té marcat com a objectiu salvar la categoria, cercarà aconseguir a casa una bona classificació, ja que en aquests moments es troba només a quatre punts de la promoció de descens de la tercera divisió.

Aquests dos clubs  palmesans , que militen en la tercera divisió, competiran diumenge dematí.

Els tres equips han cercat reforços a l'estranger per reforçar les plantilles amb vista a la recta final de la Lliga Iberdrola, que està tenint una gran acceptació.

La Federació de Gimnàstica de les Illes Balears espera que el públic mallorquí acudeixi a donar el suport necessari a aquests tres clubs per aconseguir l'objectiu i convida tots els seguidors d'aquest emblemàtic esport a gaudir de l'oportunitat que els ofereix aquesta lliga per presenciar una competició d'un altíssim nivell.

EDICIÓ PAPER 06/06/2020

Consultar aquesta edició en PDF