Esports 01/08/2013

El Llevant de Joaquín Caparrós es presenta avui davant l'afició granota

L'equip valencià disputa el seu partit de presentació davant l'Hellas Verona a partir de les deu a l'Estadi Ciutat de València

Salvador Almenar
2 min

ValènciaEl Llevant disputa aquesta nit el seu primer partit de pretemporada davant la seva afició. El nou projecte granota construït al voltant del nou entrenador, Joaquín Caparrós, jugarà per primera vegada a l'Estadi Ciutat de València en el seu partit de presentació que l'enfrontarà a l'equip italià de l'Hellas Verona.

El projecte del Llevant per a la temporada 2013-2014 serà presentat oficialment a partir de dos quarts de nou del vespre a l'estadi granota, en una cerimònia senzilla que consistirà en la presentació un per un dels jugadors. L'acte conclourà amb els parlaments dels capitans i l'entrenador. A partir de les deu, el Llevant amb Caparrós a la banqueta disputarà el seu primer partit a casa, després d'haver jugat els seus primers partits de pretemporada a Isla Canela (Huelva).

A diferència d'anys anteriors, el Llevant presentarà un projecte renovat en el qual la principal aposta de la directiva serà a la banqueta, on seurà aquesta temporada el tècnic sevillà Joaquín Caparrós. L'exentrenador del Mallorca confecciona un nou projecte en què no hi són alguns que han estat herois del llevantinisme durant les últimes temporades.

Tot i que el conjunt valencià ha explicat que totes les baixes són per motius esportius, els rumors de finals de temporada sobre la presumpta compra de partits han fet que la majoria dels implicats en aquest cas hagin abandonat el club aquest estiu. És el cas de l'excapità Sergio Ballesteros, el porter uruguaià Gustavo Munúa, l'extrem Juanlu i el migcampista José Javier Barkero, que va acusar aquests tres companys d'haver-se deixat guanyar contra el Deportivo. El jugador basc també va acusar el defensa Juanfran, però Caparrós va demanar que el lateral valencià continués a l'equip.

El Llevant ha incorporat durant aquest estiu sis jugadors més i espera, d'aquí al tancament del mercat de fitxatges, fer-se amb els serveis d'almenys un davanter i un jugador de banda. Excepte el davanter David Barral, tots els fitxatges podran debutar avui al Ciutat de València.

A banda de l'exjugador de l'Sporting, entre altres equips, el club granota ha incorporat a la seva plantilla el porter Javi Jiménez, procedent de Múrcia; el defensa El Adoua, procedent del Vitoria de Guimaraes; els migcampistes Xumetra i Sèrgio Pinto, fitxats de l'Elx i Hannover 96, respectivament; i Ivanschitz, del Mainz 05.

stats