1a divisió
Esports 25/08/2013

El Llevant debuta a casa amb l'objectiu de passar pàgina després de la golejada al Camp Nou

L'equip granota rep el Sevilla, que també va començar la temporada amb una derrota i on hi juga l'exfutbolista 'granota' Iborra (21 h, GolT i C+ Liga)

Efe
2 min

ValènciaEl Llevant, després de l'aparatosa derrota soferta en la primera jornada de la Lliga al Camp Nou contra el Barça (7-0), rep aquest diumenge el Sevilla amb l'objectiu de començar amb bon peu el seu campionat particular en un partit marcat pel retorn de Vicente Iborra a la que va ser casa fins fa deu dies (21 h, GolT i C+ Liga).

Més enllà del que li pugui suposar el migcampista de Montcada, la seva sortida ha deixat un forat difícil d'omplir en el centre del camp del Llevant. Aquesta sensació d'orfandat i el voluminós càstig rebut al Camp Nou, podria portar al tècnic Joaquín Caparrós a apostar per un trivot al centre del camp.

Si es recupera dels seus problemes de turmell, una de les peces fixes d'aquesta figura és Pape Diop. Però el senegalès també ha estat temptat per alguns equips i aquesta setmana el club va haver de sortir a anunciar que només sortiria de l'entitat si es pagués la clàusula de rescissió.

A més del retoc en el dibuix tàctic, el tècnic ha fet especial èmfasi aquesta setmana en què l'equip faci una pressió més agressiva i molt més cohesionada que la de diumenge passat per impedir que el rival jugui amb la facilitat que ho va fer el Barça.

Pel Sevilla és una oportunitat de retrobaments entre jugadors o tècnics que han canviat d'equips, però també per passar pàgina del mal debut a la Lliga amb la derrota al Sánchez Pizjuán contra l'Athletic (1-3),

L'entrenador dels andalusos, Unai Emary, que es va fer càrrec de la banqueta en l'equador de la temporada passada després de la destitució de José Miguel González 'Míchel', té una nova oportunitat de guanyar en Lliga com a visitant, cosa que no va poder aconseguir en el passat exercici i que va allunyar el Sevilla fins a la novena posició de la classificació.

Sense un onze encara definit, a causa de lesions, sancions, a la gran renovació de la plantilla i a la disputa de dos partits setmanals –per disputar la ronda prèvia de l'Europa League–, és una incògnita l'equip que utilitzarà d'entrada el Sevilla a València, encara que alguns són fixos, com el portuguès Antonio Alberto Bastos 'Beto', l'argentí Federico Fazio, el croat Ivan Rakitic, l'argentí Diego Perotti o l'alemany Marko Marin.

stats