Esports 05/06/2013

Juan Ignacio Martínez no ocuparà la banqueta del Llevant la pròxima temporada

L'entrenador alacantí marxa del club granota després de dos anys a la banqueta i una històrica classificació per a la UEFA Europa League

Efe
2 min

ValènciaEl director esportiu del Llevant, Manolo Salvador, ha confirmat avui la sortida del club de l'entrenador Juan Ignacio Martínez, que acabava contracte el 30 de juny, i ha confessat que ha estat la decisió "més difícil" de la seva carrera i "la que més m'ha dolgut personalment", ha assegurat.

Salvador ha mantingut aquest dimecres una reunió amb Juan Ignacio per comunicar-li oficialment que no seguiria al Llevant després d'un cicle de dos anys, en els quals va salvar l'equip amb solvència i fins i tot va aconseguir la històrica classificació per a la UEFA Eruopa League en el primer any com a tècnic granota.

Salvador ha reconegut que ha tingut "molts dubtes" sobre la continuïtat al club de Juan Ignacio Martínez i ha explicat que la decisió ha estat estrictament esportiva. "Jo he dit a Juan que si he trigat a comunicar aquest tema és perquè la decisió ha estat la més difícil, amb la qual més dubtes he tingut, no he pogut dormir durant hores i no ha estat una falta de respecte", ha assenyalat.

"Era la decisió més important, i si creu que ha estat una falta de respecte li demano disculpes des d'aquí. M'ha dolgut molt personalment aquesta decisió", ha agregat el director esportiu. Manolo Salvador ha explicat que no veia un futur amb Juan Ignacio.

Salvador, a més, ha explicat que canviarà el perfil d'entrenador que ha utilitzat fins ara i buscarà tècnics amb més experiència a Primera Divisió, ja que sempre ha apostat per entrenadors amb poca experiència en el futbol d'elit. "El més segur és que canviem la dinàmica dels últims anys, m'agradaria que en breu poguéssim planificar-ho tot. Si fos per mi, seria ja", ha afirmat.

stats