1a divisió
Esports 26/08/2013

El Llevant i el Sevilla estrenen el caseller de punts amb un partit poc vistós (0-0)

Ara

ValènciaEl Llevant i el Sevilla han empatat sense gols en un partit espès i poc vistós que els ha servit per estrenar el seu caseller de punts en l'actual campionat (0-0). L'enfrontament ha estat equil·librat en el primer període i de control andalús en el segon. Tot i això, les dues ocasions més clares –una per part– han estat per part del Llevant.

El primer temps ha estat intens, però això no vol pas dir brillant. Cap dels dos ha tingut el domini clar i no han arribat ocasions clares, excepte un contraatac granota al minut 26 que Sergio no ha encertat a rematar, i després una centrada lateral que ningú no ha xutat a porteria.

A la segona meitat el Sevilla s'ha fet amb el control de l'esfèrica i s'ha acostat tímidament a la porteria local, amb un xut de Gameiro desviat. L'ocasió més clara, novament, ha estat dels locals, amb un xut de falta que ha servit Sergio i que ha rematat David Navarro a falta de deu minuts. Beto s'ha lluït i ha evitat el gol.