Ascens a Segona A
Esports 16/06/2013

El Lleida viatja a Jaén per seguir viu al 'play-off' d'ascens a Segona A (19h)

L'empat a un de l'anada obliga els de Toni Seligrat a marcar. El tècnic té la baixa de Biel Medina, sancionat

N.a.
1 min

BarcelonaEl Lleida juga aquest diumenge (19h, Esport 3) al Nuevo Estadio de la Victoria la tornada de la segona ronda de 'play-off' d'ascens a Segona A contra el Jaén, després d'empatar a un en l'anada al Camp d'Esports. L'1-1 obliga els de Toni Seligrat a marcar per seguir vius i accedir a la tercera i última ronda d'ascens.

"No tenim un resultat per anar amb les màximes garanties a Jaén. Però anirem a guanyar. Serà un partit semblant al que vam veure aquí [a Lleida]. El Jaén voldrà tenir la pilota i aquesta és la seva força", ha analitzat el tècnic.

Per al partit, Seligrat té la baixa de Biel Medina, sancionat. De tota manera, els lleidatans rebran el suport de l'afició, que s'ha desplaçat a Jaén en autocar per donar suport als seus jugadors. L'entitat ha organitzat dos torns de viatge, de matinada, de més de deu hores de durada. "És un orgull que vingui tanta gent i en aquests horaris, quan l'endemà cal anar a treballar", ha apuntat l'entrenador.

Per als que no s'hagin desplaçat, l'Ajuntament de Lleida ha muntat una pantalla gegant al pavelló de l'Antorxa que es troba als Camps Elisis de Lleida per seguir en directe el partit.

stats