SEGONA DIVISIÓ B
Esports 25/08/2013

L'Olot s'estrena a Segona B amb un triomf contra l'Espanyol B (1-0)

El Reus Deportiu empata amb l'Huracán València (1-1) i el Badalona i el Prat es reparteixen els punts en un partit sense gols, mentre el Lleida guanya a Tarragona i el Sant Andreu cau 3 a 0 contra l'Alcoià

Ara
3 min

BarcelonaOlot 1 - Espanyol B 0

L'Olot ha debutat amb triomf a Segona B després de derrotar el filial blanc-i-blau per la mínima. Els garrotxins s'han avançat al minut 37 amb un gol de Coro. Deivid ha servit ràpid una falta centrada i Coro no ha perdonat davant del porter dels blanc-i-blaus. Al segon temps, els de Manolo Márquez han pressionat la porteria local, però la defensa dels de Vílchez no ha donat cap opció.

Reus Deportiu 1 - Huracán València 1

El Reus ha començat la lliga empatant contra l'Huracán València. Els valencians s'han avançat al marcador a la primera part amb un gol de Javi Moreno (min 23), que ha rematat al fons de la xarxa una jugada a pilota aturada. Però al minut 54, Àlex López ha aconseguit empatar després d'una bona jugada de Marqués. El Reus ha buscat el gol del triomf, però en els últims instants l'Huracán s'ha defensat bé.

Badalona 0 - Prat 0

Badalona i Prat s'han repartit els punts en un partit en què cap dels dos conjunts ha pogut bellugar el marcador. Els visitants han sortit amb les idees més clares i en els primers minuts s'han apropat amb insistència a la porteria del Badalona, però tot i gaudir d'ocasions clares de gol, no ha pogut superar el porter Marcos. A les acaballes del matx, el Badalona ha pressionat i Abraham, Enric Gallego i Joaquin podrien haver inaugurat el marcador.

Nàstic 1 - Lleida Esportiu 2

Tot i avançar-se al marcador en el minut 27 amb un gol de Perera, el Nàstic ha perdut els tres punts davant d'un Lleida Esportiu amb les idees molt clares. Els lleidatans han igualat abans del descans gràcies a un gol del jugador de la casa Pere Milla, que ha aprofitat un greu error de la defensa local. El gol de la victòria pel Lleida Esportiu l'ha marcat el golejador Jaime Mata, amb un xut que ha tocat al travesser abans d'entrar. Una jugada que han protestat els futbolistes locals.

Alcoià 3 - Sant Andreu 0

El Sant Andreu ha caigut de manera contundent a El Collao, amb un 3 a 0 contra l'Alcoià per iniciar la temporada. Els locals han estat superiors al conjunt entrenat per Patxi Salinas, i quan faltaven dos minuts per acabar el primer temps, Abenza ha obert el marcador. A la segona meitat, Gallardo i Devesa han sentenciat el xoc.

Llagostera 2 - Vila-real B 0 (jugat dissabte)

Partit molt intens el que han jugat al Municipal de Llagostera el conjunt local contra el filial del Vila-real. Els gironins s'han avançat en el marcador en la primera part amb un gol d'Enric Pi a la sortida d'un córner. Pitu ha servit el córner i després de diversos refusos dins de l'àrea, Enric Pi ha superat el porter groguet (min 14). El segon dels locals l'ha fet, ja al segon temps, Sellarés. El jugador del Llagostera ha aprofitat l'errada del porter visitant –que no ha blocat una pilota bombejada– per fer a plaer el segon (min 75).

València Mestalla 2 - L'Hospitalet 2 (jugat dissabte)

L'Hospitalet ha sumat un important punt contra el filial del València a Paterna. Els riberencs han marxat al descans per sota en el marcador després que en un córner picat pels locals, Chumbi rematés a plaer al fons de la xarxa (min 36). Tot just tornar dels vestidors, Roberto Ibáñez feia el segon per als locals. Però la reacció de L'Hospitalet, tot i que s'ha fet esperar, ha arribat. Al minut 57, Gayá desviava a l'interior de la xarxa un xut de Valentín, i a les acaballes, Akinsola pentinava un córner per fer l'empat a dos definitiu.

Els partits de la primera jornada del grup tercer de Segona B són els següents:

València Mestalla 2 - L'Hospitalet 2

Olímpic 0 - Atlètic Balears 1

Llevant B 1 - Elx B 5

Llagostera 2 - Vila-real B 0

Constància 2 - Ontinyent 1

Olot 1 - Espanyol B 0

Reus Deportiu 1 - Huracán València 1

Badalona 0 - Prat 0

Nàstic 1 - Lleida 2

Alcoià 3 - Sant Andreu 0

stats