Futbol
Esports 09/08/2013

El Llagostera i el Prat, finalistes dels Històrics

Els gironins s'han desfet del Badalona (0-1), mentre que els del Llobregat han derrotat l'Hospitalet (3-1). Serà una final inèdita en la història del torneig

BarcelonaLa 28a edició del Torneig dels Històrics tindrà una final inèdita, la que protagonitzaran aquest dissabte el Llagostera i el Prat (18 h) al Municipal del Guinardó.

El Llagostera ha derrotat el Badalona en la primera semifinal (0-1). El gol de Nuha en els últims compassos de partit, després de robar una pilota a Bermudo en defensa i definir davant el porter amb una rematada picada, ha servit per donar el triomf al Llagostera, debutant del torneig.

El Prat, d'altra banda, ha eliminat l'Hospitalet en la segona semifinal (3-1). Després d'un primer temps sense gols, s'ha avançat el Prat gràcies a un gol d'Ignacio amb una rematada al segon pal. Víctor Oribe, amb un xul col·locat, ha ampliat l'avantatge i, a falta de set minuts per al final, Fran Bea ha transformat un penal per sentenciar. L'Hospitalet ha maquillat la derrota amb un gol de Canario de falta directa minuts abans del final.