Apunt futbolístic
Esports 11/09/2011

Líder sense error

El Reial Madrid va ser molt superior ahir al Getafe, però va comptar amb l'ajuda de Clos Gómez, l'àrbitre del partit, que va beneficiar el conjunt blanc després d'assenyalar com a penal una falta fora de l'àrea sobre Ronaldo al minut 59 de partit. El penal, transformat pel mateix Cristiano, significava el 2-1 i va canviar el signe del partit, ja que tot i que els de Mourinho van ser molt millors, el Getafe va plantar cara durant tot el partit gràcies a la lluita i els gols de Miku. El 3-1, al 70 de partit, va ser obra de Benzema -també autor del primer- després de rebre una gran passada de Cristiano.

Tot i que el Getafe no va gaudir de tantes ocasions, va aconseguir posar la por al cos al Madrid després que Miku, al minut 74, marqués el 3-2. Però va ser un miratge. Higuaín, que acabava de sortir al camp, va sentenciar al minut 87. Aquesta victòria deixa el Reial Madrid líder després de les dues primeres jornades.