Hoquei Patins
Esports 15/06/2013

El Liceo es proclama campió de l'OK Lliga vint anys després

Els gallecs aconsegueixen la seva setena lliga, mentre que Voltregà i Igualada es classifiquen per la CERS i el SHUM Maçanet baixa a Primera Divisió

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl Coinasa Liceo s'ha proclamat campió de l'OK Lliga per setena vegada a la seva història després de guanyar a la pista de l'ICG Software Lleida per 3-4 amb un gol de Josep Lamas a quatre minuts pel final. Aquesta victòria ha deixat en res el triomf del Barça a la pista de l'Igualada per 1-3, i per tant els blaugranes acaben la temporada en blanc, un fet que no es produïa des de la temporada 1994-1995.

Pel que fa a la lluita pel descens, el Calafell Tot l'Any ha derrotat el Reus Deportiu per 6-4 i seguirà un any més a l'OK Lliga com el Muralla Òptica Blanes, que ha guanyat a Alcoi per 1-3. Uns resultats que condemnen el SHUM Maçanet a baixar a Primera Divisió tot i la seva victòria a la pista del Voltregà per 2-3, acompanyant d'aquesta manera als ja descendits Alcoi i Sant Feliu.

Finalment, en la lluita per la CERS han obtingut les dues últimes places el Voltregà i l'Igualada gràcies a la derrota del Lloret per 5-9 contra el Moritz Vendrell, que culmina una brillant temporada en la tercera posició del campionat. A banda d'aquests dos equips, també jugaran la CERS el Lleida, el Noia, que ha guanyat a la pista del Sant Feliu per 3-5, i el Vic, que ha golejat a la pista del Vilanova per 4-12, tot i que podria jugar finalment la Lliga Europea si renuncia el representant anglès. La màxima competició europea la jugaran el Liceo, el Barça, el Vendrell i el Reus.

stats