HOQUEI PATINS
Esports 15/06/2013

El Barça ha de guanyar a Igualada i esperar una punxada del Liceo per revalidar l’OK Lliga

L’última jornada del campionat també servirà per determinar les places de la Copa de la CERS i per saber qui acompanyarà l’Alcoi i el Sant Feliu a Primera

Jordi Graell
3 min

BarcelonaL’última jornada de l’OK Lliga pot convertir-se en la primera lliga en vint anys que no s’emporta un equip català, ja que el Coinasa Liceo depèn de si mateix per sumar el que seria el seu setè títol. Per evitar-ho el Barça necessita guanyar a la pista de l’Igualada i esperar que els gallecs no ho facin a Lleida en una jornada unificada que arrencarà a partir de les vuit de la tarda, i que a més servirà per determinar les últimes places d’accés a la Copa de la CERS entre Voltregà, Igualada i Lloret i en què Muralla Òptica Blanes, Calafell Tot l’Any i SHUM Maçanet intentaran eludir l’última posició de descens.

· Igualada-Barça: Els homes de Ricard Muñoz necessiten millorar qualsevol resultat que faci el Liceo per revalidar el títol aconseguit la temporada passada, ja que tenen el goal average particular guanyat amb els gallecs. Pel que fa a l’Igualada, una victòria els donaria la classificació per la Copa de la CERS, mentre que en cas de no guanyar hauria d’esperar els resultats del Voltregà i el Lloret per certificar-ho.

· ICG Software Lleida- Coinasa Liceo: El Liceo depèn de si mateix per aconseguir el títol, ja que amb una victòria es proclamaria automàticament campió contra un rival que no s’hi juga res. En cas d’empat, en tindria prou que el Barça fes el mateix a Igualada mentre que amb la derrota caldria un cop de mà de l’Igualada en forma de triomf, ja que els homes de Carlos Gil tenen el goal average perdut amb els blaugranes.

· Fergo Aisa Sant Feliu- Noia Freixenet: Partit totalment intranscendent, ja que els locals ja no tenen opcions de salvar-se mentre que el Noia ja té garantida una plaça a la propera edició de la Copa de la CERS.

· Enrile PAS Alcoi – Muralla Òptica Blanes: Un Alcoi ja descendit s’enfronta a un Blanes que depèn de si mateix per seguir una temporada més a l’OK Lliga, ja que en cas de victòria assoliria el seu objectiu mentre que en cas de no fer-ho hauria d’esperar els resultats de Calafell i SHUM Maçanet.

· Lloret- Moritz Vendrell: El Lloret necessita guanyar i esperar alguna punxada de Voltregà o Igualada per anar a la CERS, tot i que podria classificar-s’hi igualment en cas que el Vic fos admès finalment a la Lliga Europea. Pel que fa als visitants, els homes de Guillem Cabestany intentaran guanyar per completar la millor temporada de la seva història assolint la tercera posició de l’OK Lliga.

·Calafell Tot l’Any- Reus Deportiu: Els calafellencs depenen de si mateixos per continuar a l’OK Lliga, però no ho tindran gens fàcil enfront un rival potent que intentarà guanyar i aprofitar una relliscada del Vendrell per acabar en una meritòria tercera posició. En canvi, tot el que no sigui guanyar pel Calafell obligaria a tenir un ull posat al resultat del SHUM Maçanet.

· Vilanova- Vic: Partit intranscendent en què els locals podrien disputar el seu últim partit a l’OK Lliga a causa de la delicada situació econòmica de l’entitat mentre que els vigatans acabaran passi el que passi en una cinquena posició que els podria obrir finalment les portes de la Lliga Europea en cas que el representant anglès renunciés a jugar-hi.

· Voltregà- SHUM Maçanet: Possiblement es tracta del partit més dramàtic de la jornada, ja que els visitants en cas de derrota certificarien matemàticament el seu descens a Primera Divisió, amb un empat haurien d’esperar una derrota del Calafell i amb la victòria haurien d’esperar una punxada de Blanes o Calafell. Pel que fa als locals, en cas de victòria s’assegurarien la CERS, mentre que si no ho fan haurien d’esperar els resultats d’Igualada i Lloret.

stats