Rugbi
Esports 01/06/2013

L'expedició de la Santboiana Seat ja és a Valladolid per jugar la final de la Lliga

Jugadors i tècnics ja són a la ciutat castellana on aquest diumenge es disputaran el títol contra el Quesos Entrepinares (12.30 h)

Martí Molina
2 min

ValladolidDe Barcelona a Madrid amb avió, i arribada a Valladolid amb autocar. Aquest ha estat el trajecte que ha seguit l'expedició de la Santboiana Seat, que aquest dissabte al migdia ha quedat concentrada a la ciutat castellana per disputar la final de la Lliga. Els de Sant Boi es jugaran el títol contra el Quesos Entrepinares de Valladolid, el conjunt que va quedar primer a la fase regular, i que té al seu favor el factor camp en una final a partit únic.

Ha estat un viatge còmode, amb bon ambient tant a l'avió com a l'autocar. Les bromes entre els companys d'equip han fet més agradable el trajecte, que ha començat a quarts de vuit del matí a l'aeroport del Prat i que s'ha acabat a les dues del migdia arribant a l'hotel de concentració, situat a un polígon industrial de Valladolid. L'escenari perfecte per aïllar-se del món i concentrar-se en preparar el darrer partit de la temporada.

El cos tècnic que encapçala Lewis Williams ha previst per aquest dissabte a la tarda una sessió de vídeo per fer els últims retocs de cara a la final. En part perquè els 23 jugadors convocats coneguin els secrets del Quesos Entrepinares, i també per acabar de corregir els errors comesos en el darrer partit de semifinals contra l'Atlètic de Madrid.

Un centenar d'aficionats

Els jugadors de la Santboiana Seat no estaran sols a l'estadi Pepe Rojo, l'escenari de la final. Fins a un centenar de seguidors de l'equip català s'han traslladat a Valladolid per animar els jugadors a aconseguir un títol de Lliga que no aixequen des del 2006.

L'equip ha organitzat un autocar, tot i que molts aficionats han decidit anar-hi pel seu compte, alguns amb avió i d'altres amb cotxes particulars.

stats