08/12/2011

L'eufòria a la ciutat de Madrid

2 min

Mentre que el vestidor del Madrid té clar que ha d'actuar amb prudència, l'entorn està amarat d'eufòria. D'una banda hi ha els familiars dels jugadors, a qui, per si de cas, Mourinho també els ha prohibit parlar i concedir entrevistes. I de l'altra, l'ambient que es respira per la ciutat: cambrers, taxistes i tertulians esperen una golejada blanca.

Si agafes un taxi per anar a un dels famosos asadores de la zona del Bernabéu, el taxista et traurà ràpidament el tema del futbol. Si el conductor és del Madrid el veuràs somrient i amb ganes que arribi dissabte i "poder tornar una golejada als culers". "Torna el PP i torna a guanyar el Madrid! Ja ho veuràs". Si és de l'Atlètic estarà més deprimit i t'explicarà: "Aquests últims anys el Barça era l'únic que ens donava alegries contra el Madrid, però ara ja no tenim ni això". Un cop arribes al restaurant, el maître t'explicarà feliç que l'altre dia hi va anar a sopar Jorge Mendes, el representant de Mourinho i Cristiano, entre d'altres, i li va confirmar que "el Madrid guanyarà la Lliga segur i el Barça sortirà golejat del Bernabéu". Et comentarà que els jugadors blancs tenen fam de títols i els blaugranes ja s'han cansat de guanyar. I quan arribi el vespre, posaràs la televisió i veuràs una d'aquestes tertúlies plenes de gent cridant que es fan des de Madrid i t'explicaran que ha arribat el fin de ciclo i que "ni el villarato podrà frenar aquest equip, que és una màquina de fer futbol".

Hi afegiran que el Barça ja ha perdut la Lliga i que ara veurem l'autèntic Guardiola. "El que no sap perdre i el que ja no pixarà colònia". Tancaràs la televisió i aniràs a dormir pensant que, afortunadament, la grandesa del futbol és que és imprevisible i que fins que no rodi la pilota dissabte a les deu de la nit, totes les opinions i prediccions valen el mateix: absolutament res.

stats