INTERNACIONALS BLAUGRANES
Esports 30/03/2011

Leo Messi torna a casa amb una contractura

Després de més d'una setmana de sessions en família a causa dels compromisos dels internacionals del Barça, Pep Guardiola farà aquesta tarda el primer entrenament amb tots excepte els argentins.

Nuria García
2 min
Leo Messi torna a casa amb una contractura

Barcelona.Pep Guardiola tornarà a tenir disponibles aquesta tarda gairebé tots els seus jugadors en la sessió d'entrenament que hi ha prevista a la Ciutat Esportiva a les 18.30 hores. Gairebé tots, perquè els argentins Messi, Milito i Mascherano no arribaran fins demà, ja que aquesta matinada han jugat contra Costa Rica el segon dels amistosos previstos durant aquests dies. És des d'allà, des de l'altra banda de l'oceà, d'on arriben unes notícies una mica inquietants. Leo Messi ha estat baixa finalment per al partit d'aquesta matinada per culpa d'una contractura a l'adductor dret. Demà, quan aterri a Barcelona, els metges del Barça li faran proves a corre-cuita per descartar qualsevol tipus de lesió greu, malgrat que els indicis apunten que, en cas que finalment hi hagi Lliga aquest cap de setmana, Messi podrà ser al Madrigal per enfrontar-se al Vila-real. Pep Guardiola sabrà aquest matí, com tothom, si hi ha Lliga el cap de setmana. Així doncs, els blaugranes començaran l'entrenament sabent si han de preparar, en les tres sessions que els quedaran (dimecres, dijous i divendres), el compromís contra els de Juan Carlos Garrido.

Xavi, titularitat i gol

La resta d'internacionals blaugranes que van jugar ahir van acabar els seus partits sense conseqüències. En el partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2012, el seleccionador estatal Vicente del Bosque va apostar per Piqué, Xavi i Villa a l'onze titular contra Lituània i va donar descans a Iniesta, Busquets i Valdés -aquest últim tampoc va jugar contra la República Txeca-. Xavi va marcar el primer gol d'Espanya, que va guanyar 1-3. Per la seva banda, Afellay va jugar els 90 minuts del partit que el combinat holandès va jugar amb Hongria (5-3).

L'únic afectat pel virus FIFA, a més de Messi, és Bojan. El davanter de Linyola va rebre un fort cop al turmell durant el partit amistós que la selecció estatal sub-21 va jugar contra Bielorússia i les proves que li van fer ahir van determinar que té un esquinç de grau 1 al turmell. Els metges del Barça no l'han descartat, però caldrà estar atents a la seva evolució.

stats