LA LLIGA
Esports 27/02/2012

Leo Messi i Sergio Busquets veuen la cinquena targeta groga

à.g.
1 min
Messi en una imatge del partit d'ahir.

BARCELONAAl minut cinc del partit entre l'Atlètic de Madrid i el Barça Leo Messi va veure una targeta groga per acompanyar la pilota amb la mà en una acció que va acabar en un gol que va ser anul·lat. És la cinquena groga que veu Messi des de l'inici de la Lliga i, per tant, el davanter argentí es perdrà el partit que l'equip blaugrana ha de jugar aquest dissabte (20 h) contra l'Sporting de Gijón al Camp Nou.

És la primera vegada que Leo Messi es perdrà un partit per haver complert un cicle de cinc targetes grogues des que juga al Barça. A més, cap de les cinc amonestacions ha sigut per cometre una falta: tres han estat per mans, com la d'ahir, una per protestar i una altra per simular un penal.

Qui també va veure la cinquena targeta groga va ser Sergio Busquets. Messi i ell eren els dos jugadors amenaçats de sanció i tots dos la van veure. La del migcampista de Badia, però, va arribar al final del partit i fins i tot va semblar que la buscava, mentre que Messi, que la va rebre a l'inici del partit, no la va forçar. Cap dels dos podrà jugar dissabte que ve contra l'Sporting.

stats