Els detalls
Esports 11/06/2013

L'entrenador arriba amb els seus ajudants

1 min
Oltra, durant un moment de la presentació.

Cos tècnic

L'entrenador valencià arribarà a Mallorca amb el seu equip de feina. Aquest estarà compost per un segon entrenador, que a la vegada farà d'entrenador de porters, i un preparador físic. D'aquesta manera, Oltra estarà acompanyat per la seva gent de confiança per afrontar un repte que l'il·lusiona i que ell vol que suposi una "passa endavant" en la seva carrera com a tècnic. Els resultats, com sempre, dictaran sentència.

Pretemporada

El nou entrenador vermell va avançar que l'equip realitzarà una estada de pretemporada a Holanda, tal com ha fet durant els darrers anys a Primera Divisió. Així, el conjunt tornarà a la feina el proper dia 5 de juliol amb les pertinents proves mèdiques i després emprendrà rumb als Països Baixos per aprofitar el millor clima. D'aquesta manera, l'equip conviurà durant unes setmanes i es coneixerà amb el nou cos tècnic.

"Amb tota la confiança"

En la presentació que s'efectuà a l'Iberostar Estadi, Llorenç Serra Ferrer va destacar que Oltra té "tota la confiança" per gestionar un equip que té per objectiu clar l'ascens. El director esportiu va definir el tècnic valencià com "una persona amb equilibri, experiència i un perfil professional més que interessant per la seva manera d'afrontar els reptes que se li presenten". Un entrenador que haurà de treballar de la mà de Serra.

stats