Laura Reus, primera àrbitra balear a la Lliga EBA

La mallorquina ha ascendit de categoria amb Josemi Reigal i Martí Seguí, que també començaran a arbitrar a la categoria estatal 

Per primera vegada a la història del bàsquet, una dona de les Balears dirigirà partits a la categoria estatal EBA. El seu nom és Laura Reus, l'àrbitra mallorquina que ha ascendit de categoria juntament amb els dos balears Josemi Reigal i Martí Seguí, segons la Federació de Bàsquet de les Illes Balears. Els tres s'uniran a Esteve Portell, que es manté un any més a la categoria. D'aquesta manera, les Illes tornaran a tenir quatre àrbitres dirigint la categoria EBA.

Reus ha participat durant aquesta darrera temporada en el Campionat d'Espanya Mini, en el qual ha dirigit la final masculina. De la mateixa manera, ha participat aquests dies en el XXII Clínic d'Àrbitres de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), on ha aconseguit l'ascens que l'ha convertit en la primera dona de les Balears que dirigirà un partit a EBA.

El president del CBAB, Esteve Portell, ha mostrat satisfacció per aquesta notícia", ja que és el resultat de la feina que s'està fent en els darrers anys" i ha aprofitat per donar "l'enhorabona als tres companys" que han aconseguit l'ascens.

EDICIÓ PAPER 04/04/2020

Consultar aquesta edició en PDF