CATEGORIES INFERIORS
Esports 27/06/2013

Lardín critica el Barça per fitxar jugadors del futbol base de l'Espanyol

El responsable del futbol base del club blanc-i-blau demana molt més respecte entre clubs

Efe
1 min

BarcelonaL'exjugador de l'Espanyol i actual responsable del futbol base del club, Jordi Lardín, ha criticat durament aquest dijous les formes amb què el Barça ha fitxat aquesta temporada a diversos futbolistes de la pedrera de l'entitat blanc-i-blava, i ha demanat molt més respecte entre clubs.

L'últim episodi conegut, i un dels més sonats, és el fitxatge d'Adrià Bernabé pel Barça. El noi de 12 anys, que era un dels futbolistes amb més projecció de l'Aleví A de l'Espanyol i de tota la seva pedrera, jugarà al club blaugrana la propera temporada.

El Barça se'n du al jove futbolista i l'entitat blanc-i-blava no ha pogut retenir-lo malgrat les negociacions amb els seus representants. "Si un jugador del futbol base interessa s'ha d'avisar amb temps al seu club per poder treballar amb previsió", ha comentat Lardín.

"No m'agrada queixar-me, però això no són formes i hem de dir prou. El Barça no ens està respectant", ha asseverat el responsable del futbol base de l'Espanyol.

Lardín ha reconegut que a nivell legal no hi ha cap infracció, però ha insistit que l'actuació del club blaugrana no és, segons el seu criteri, correcta: "Els futbolistes sempre són lliures d'anar-se'n, la legislació ho diu així. Jo només demano respecte entre clubs, alguna cosa que fem la resta d'entitats i no el Barça".

En aquest sentit, el responsable del futbol base de l'Espanyol ha insistit que els mètodes d'altres equips no són els mateixos. "El Madrid no actua així. Ens avisa al gener si té interès en alguns jugadors, donant noms i cognoms. El Barça ha de ser un club senyor i avisar-nos", ha conclòs Lardín.

stats