BARÇA
Esports 12/06/2013

Laporta: "No m'estranya que parli el senyor Núñez ara, perquè s'hi deu trobar molt bé amb aquests"

L'expresident elogia Andoni Zubizarreta i critica el model de gestió de Sandro Rosell

Ara
1 min

BarcelonaL'expresident del Barça Joan Laporta ha criticat el model de gestió que està fent l'actual president del Barça, Sandro Rosell, en afirmar durant una entrevista amb Manel Fuentes que "l'actitud d'aquesta gent em recorda temps passats... Per exemple, no m'estranya que parli el senyor Núñez ara, perquè s'hi deu trobar molt bé amb aquests".

Laporta ha demanat a Tito Vilanova que defensi Pep Guardiola. En una entrevista al programa 'El matí de Catalunya Ràdio', Laporta ha afirmat que Vilanova hauria de contrarestar el que ell considera que són accions per desprestigiar la figura de Guardiola al club: "Hi ha coses que el Tito no pot deixar passar, que hi hagi accions intentant minimitzar els mèrits del Pep Guardiola, això el Tito, encara que només sigui per agraïment pel que ell ha après al costat del Pep, ha de sortir, perquè des del club es pot fer".

Joan Laporta ha dirigit elogis al secretari tècnic, Andoni Zubizarreta, perquè ha valorat la feina que va fer el seu equip a la direcció del FC Barcelona, i ha afegit que les inversions en fitxatge que s'estan fent són gràcies a la liquiditat que va deixar: "De Zubi sempre he dit una cosa, que ha estat dels únics d'aquesta junta directiva que ha valorat la feina que vam fer, i això, doncs, també és d'agrair, perquè li vam deixar un club que estava molt bé, i per un secretari tècnic rebre aquesta plantilla com a mínim era allò de dir: 'escolta, els d'abans ho van fer bé'."

stats