Espanyol
Esports 25/08/2013

Lanza: "Va ser el meu debut somiat a Primera"

El davanter de l'Espanyol va jugar el primer partit a la màxima categoria, sortint a la segona part del partit contra el València i fent una assistència per al tercer gol de Thievy

Efe
1 min
Manu Lanzarote ha estat presentat amb l'Espanyol / RCDESPANYOL

Sant AdriàEl davanter de l'Espanyol Manu Lanzarote ha explicat que aquest dissabte, contra el València, va tenir "el debut somiat a Primera Divisió", ja que l'equip va aconseguir la victòria (3-1) i va assistir a Thievy en el tercer gol.

El futbolista ha revelat que ha rebut "moltíssims missatges" de felicitació a les últimes hores. "No he pogut contestar gairebé ningú, estic molt agraït a tots pel suport, per ells sóc aquí avui", ha dit. El català, a més, ha destacat "la confiança del club" a fitxar del Sabadell. "Tinc més ganes que mai i treball amb humilitat", ha comentat després de l'entrenament d'aquest diumenge al matí.

En aquest sentit, Lanzarote ha valorat que cinc futbolistes de l'onze amb què va acabar l'Espanyol ahir estiguessin l'any passat a Segona: "Intentem aportar el màxim al nostre equip, amb molta il·lusió. Som jugadors igual que la resta, amb més experiència o menys. Estem per ajudar en el que faci falta".

El futbolista s'ha mostrat especialment satisfet de la victòria davant el València. "L'equip ha començat molt bé, els companys van fer un gran partit. Es va veure un gran bloc, unit, solidari, que treballa molt i amb humilitat. Vam poder marcar el 2-1 i sentenciar amb el gol de Thievy", ha assegurat.

D'altra banda, Lanzarote ha traslladat a la direcció esportiva la decisió de portar més reforços en atac, com s'està estudiant en aquests últims dies. "Si es va Wakaso, serà una llàstima perquè aportar molt a l'equip. Segur que tindrem un gran grup quan es tanqui el termini de fitxatges", ha conclòs.

stats