Esports 02/05/2011

Els Lakers esperen el millor Pau contra Dallas

David R. Jover
1 min

Barcelona.Pau Gasol enceta aquesta matinada (04.30 h) la seva quarta semifinal de conferència de la història. Va començar a assaborir-les el 2008, justament l'any en què va arribar a Los Angeles. Ara, però, els Lakers saben que per tornar a superar les semifinals necessiten el millor Pau possible. Davant dels angelins hi seran els Dallas Mavericks, equip contra el qual els Lakers no s'enfrontaven en una eliminatòria de play-off des del 1988.

La incidència de Gasol en els partits de la primera ronda no ha estat tan important com s'esperava (13,5 punts). El de Sant Boi ha tingut una mala ratxa d'encert i això va fer que els Lakers patissin. Ara, però, no s'ho poden permetre contra Nowitzki i els seus companys. I és que el duel entre l'alemany i el català serà directe i s'hauran de defensar. En lliga regular, de tres partits els Lakers en van guanyar dos als Mavericks i Gasol va augmentar la seva anotació fins als 20 punts.

Triomf dels Grizzlies

Memphis continua fent història i ahir a la nit va vèncer a Oklahoma en el primer partit per un contundent 101-116. Marc Gasol, amb 20 punts i 13 rebots, va ser decisiu.

stats