Motor
Esports 15/06/2013

Laia Sanz guanya a Romania i recupera el liderat del Mundial d'Enduro

A l'espera de la segona cursa, la pilot de Corbera lidera la classificació del mundial amb 80 punts, tres més que Gardiner i set més que la britànica Jane Daniels, fins ara líder

Efe
1 min

BarcelonaLaia Sanz (KH-7) ha guanyat la primera cursa del GP de Romania, penúltima cita del Mundial d'Enduro, i ha recuperat el primer lloc del campionat amb tres punts d'avantatge sobre l'australiana Jessica Gardiner.

Sanz, tretze vegades campiona del món, ha dominat en nou de les deu especials a la localitat romanesa de Buzau. S'ha imposat a Gardiner amb 5 minuts i 23 segons d'avantatge i només ha cedit la victòria parcial en la setena especial, en tenir una caiguda sense conseqüències en una zona extrema que li ha fet perdre molt de temps.

"L'extrema tenia una part de pedres molt complicada i en dues de les tres vegades he passat bé, però en una d'elles m'he enganxat i he caigut. He trigat bastant en aixecar la moto i continuar la marxa. En general, he fet una bona carrera, però possiblement m'he confiat una mica en alguns moments i he comès algun error innecessari", ha comentat la pilot de Corbera de Llobregat.

"Ha estat un molt bon dia", ha afegit. "Al matí ha plogut lleugerament, el just perquè no hi hagués pols i sense que es formessin fangars. He gaudit molt i m'he sentit molt bé sobre la moto. Estic molt contenta per les sensacions i perquè, encara que la classificació està molt ajustada, recupero el primer lloc a la general".

A l'espera del que passi diumenge a la segona cursa, Laia Sanz lidera la classificació del mundial amb 80 punts, tres més que Gardiner i set més que la britànica Jane Daniels, fins ara líder.

stats