TENIS
Esports 29/08/2011

L'Obert dels Estats Units, pendent de l'huracà 'Irene'

M.m.
1 min
L'Obert dels Estats Units, pendent de l'huracà 'Irene'

Barcelona.Aquesta tarda, hora catalana, havia de començar l'Obert dels Estats Units, l'últim Grand Slam de la temporada de tenis. Però l'arribada de l'huracà Irene posa en dubte que el torneig es pugui iniciar el dia previst.

La força d'aquest fenomen meteorològic ja va obligar l'organització a suspendre tots els actes previstos pel cap de setmana passat. A més, també va decidir tancar les instal·lacions del Billie Jean King de Nova York per seguretat. Al principi, els responsables del torneig preveien reobrir les portes avui a les vuit del matí (dues de la tarda, hora catalana). Tanmateix, en l'últim comunicat, no ho deixaven clar, i asseguraven que tenien intenció de mantenir les previsions, però que no ho decidirien fins a última hora en funció de la meteorologia i dels desperfectes que s'hagin pogut produir.

Si finalment el torneig comença avui, hi debutaran quatre tenistes catalans. Al quadre masculí, Marcel Granollers jugarà contra el belga Xavier Melisse, Albert Montañés s'enfrontarà al kazakh Mikhail Kukushkin i Albert Ramos debutarà contra l'alemany Philipp Petzchner. En categoria femenina, Laura Pous Tió jugarà contra la japonesa Mikaki Doi.

stats