MOTOGP
Esports 28/06/2013

Lorenzo torna cap a Assen

Hores després de ser operat de la clavícula, el mallorquí torna al circuit i es manté en secret la seva participació al GP d'Holanda

ARA balears
1 min

PalmaPoques hores després de ser intervingut de la fractura de clavícula que patí dijous al circuit d'Assen, Jorge Lorenzo ha rebut l'autorització dels metges per volar de retorn a Holanda. Així, el mallorquí ha agafat un vol directe i privat des de Barcelona fins a la localitat de Groningen, on es reincorporarà a la disciplina de l'equip Yamaha. El que és una incògnita i es manté en secret és si prendrà part en el GP d'Holanda que es disputa dissabte.

Lorenzo va ser operat amb èxit de la forta caiguda que va patir dijous al circuit d'Assen. Després de caure a més de 220 km/hora, l'illenc va ser traslladat a l'hospital General de Barcelona. A les dues de la matinada d'aquest divendres, Lorenzo ha entrat a quiròfan per ser intervingut d'una fractura de clavícula. A Lorenzo se li ha aplicat una placa de titani i vuit perns. En principi, s'esperava que el pilot mallorquí estigui llest per al proper Gran Premi, d'aquí a 15 dies, però sembla que podria tenir una recuperació miraculosa que li permetés tornar a pujar a la seva Yamaha i mantenir les seves opcions al títol. Lorenzo va patir la caiguda després de marcar el millor temps en els primers entrenaments lliures sobre l'asfalt holandès, els únics que es van realitzar en eixut.

stats