LLIGA ITALIANA
Esports 13/02/2012

L'Inter cau a casa amb el Novara i s'allunya de la Lliga de Campions

1 min

L'Inter de Milà va caure ahir al Giuseppe Meazza per 0-1 contra el cuer de la lliga italiana, el Novara, que es va aprofitar del mal moment que passa el conjunt que dirigeix Claudio Ranieri, que tan sols ha sumat un punt dels últims dotze disputats. Un gol de Caracciolo al minut 56 de partit va donar els tres punts al conjunt piemontès, que encara pensa en una salvació que setmanes enrere era impensable.

Qui si que va fer la feina dissabte va ser el Milan, que va remuntar un gol en contra al camp de l'Udinese (1-2) i es va endur els tres punts a les acaballes d'un partit en què va debutar l'exblaugrana Maxi López, que a més va marcar el gol de l'empat per als milanesos. El gol del triomf i definitiu el va fer el jove El-Shaarawy, de tan sols 19 anys.

D'altra banda, el Roma de Luis Enrique i Bojan Krkic juga aquesta nit (20.45) a Siena amb l'objectiu de situar-se en zona d'accés a l'Europa League -superant l'Inter- i també per quedar-se a quatre punts dels llocs de Lliga de Campions, que actualment tanca el Lazio amb 42 punts.

stats