FUTBOL CATALÀ - ASCENS A SEGONA A
Esports 30/06/2013

L'Hospitalet s'aferra al destí per remuntar el 3 a 0 contra l'Eibar

Albert Llimós
1 min

BarcelonaEl CE l'Hospitalet s'aferra a la justícia del destí futbolístic per convertir-se en equip de Segona A. Així ho diu el lema que s'ha llançat des del club per rebre l'Eibar aquest vespre a la Feixa Llarga (20 hores): "Perquè la història ens en deu una... Pujarem".

L'equip de Miguel Álvarez necessita que tots els elements s'alineïn per remuntar el 3 a 0 de l'anada. Als cinc minuts de partit el conjunt basc tenia l'eliminatòria d'ascens encaminada -dominava per dos gols-, una llosa massa gran per als riberencs. Al final, el càstig sobre la gespa d'Ipurua va ser molt sever, i el somni de retornar a la categoria de plata del futbol espanyol 47 anys més tard gairebé s'esvaeix.

Els catalans volen esgotar les seves opcions, tot i que saben que la Feixa Llarga no serà un fortí inexpugnable. Des de terres basques arribaran mig miler de seguidors de l'Eibar -alguns sense entrada-, envalentits pel resultat favorable de l'anada.

Miguel Álvarez ha convocat vint-i-dos futbolistes, entre els quals els golejadors Bacari, Osado, Corominas i Cirio, els encarregats d'assetjar la porteria rival per intentar remuntar el 3 a 0, i no tancar en fals un any en el qual l'Hospitalet va acabar primer del grup 3 de Segona B.

stats